Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ


Την Μ. Τετάρτη στις 4 Απριλίου 2018, είχαμε την χαρά να βρεθούμε στην Παραλία Τσαμπίκα, σε μια πολύ ηλιόλουστη μέρα και εκεί να απολαύσουμε αλλά και να αποθανατίσουμε με τον φακό της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ, τους δύο από τους αθλητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, τον Νίκο Λυρίου και τον Φράνκι Ζούνη. Στην διάρκεια της προπόνησης τους εξασκήθηκαν με άλματα σε σαμάρια και στροφές, εξελίσσοντας τις οδηγικές τεχνικές τους ικανότητες και παράλληλα βελτιώνοντας τους χρόνους, τρελαίνοντας ακόμα μια φορά τα χρονόμετρα.
Αφού επέστρεψαν την Μ. Τρίτη, στην Ρόδο, από τον 3ο αγώνα του Σαββατοκύριακου στα Γιαννιτσά, συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις τους δυναμικά για τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος. Οι αθλητές, μας ενημέρωσαν ότι η ιδιαίτερη απαιτητική πίστα στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας στην Χαλκίδα είναι από τα πιο δύσκολα και απρόβλεπτα τερέν όπου λόγω της χωμάτινης αμμουδερής επιφάνειας, κάθε γύρος αποτελεί και μια νέα πρόκληση.
Σε ένα break που έκαναν στην προπόνησή τους, μας μίλησαν για την εμπειρία τους στο άθλημα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που συμμετέχουν και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν από την ομάδα ρεπορτάζ της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ, παραχωρώντας μας, μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη και φωτογράφηση για το αρχείο μας και για τους φίλους του αθλήματος. 
Με τον Άρη Τσαρνά, τον αθλητή μας από την Κω, που συμμετέχει επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μιλήσαμε τηλεφωνικά μιας και συνεχίζει κι εκείνος στην Κω τις προπονήσεις του σε εντατικό ρυθμό και με χαρά μας έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη, μιλώντας για την πορεία του στο άθλημα και το Πανελλήνιο, όπως και για τους επόμενους άμεσους στόχους του.

(οι συνεντεύξεις των αθλητών θα δημοσιευτούν σε μορφή βίντεο τις επόμενες ημέρες από το blog της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ αποκλειστικά-Μείνετε συντονισμένοι)

Για το ρεπορτάζ,
στο team της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ,
Μοσχούλα Χασίλα
Σοφία Σωτρίλλη
Αντωνία Πάλλα
Αναστασία Ηλιάδη









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου