Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 15/04/2018 - ΧΑΛΚΙΔΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 15/04/2018 - ΧΑΛΚΙΔΑ

Έκλεισε το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου 2018 και ο τέταρτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2018 που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας Α.Σ. μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ, στην πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πέι Δοκού Χαλκίδας, με ένα δυναμικό παρόν 92 συμμετοχών.
Οι αναβάτες των δίτροχων πρόσφεραν ένα ακόμα εντυπωσιακό θέαμα στους παρευρισκόμενους.




Στα τελικά αποτελέσματα την Κυριακή 15 Απριλίου,

στην κατηγορία MX1,
ο αθλητής της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, Τσαρνάς Ανάργυρος #91 από την Κω, βρέθηκε στην δεύτερη θέση στα τελικά αποτελέσματα και όπως ο ίδιος δήλωσε, είχε μια καλή εκκίνηση στο 1ο σκέλος, ενώ δεν είχε τόσο καλές γραμμές και δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει τον ρυθμό του 1ου γύρου. Στο 2ο σκέλος είχε μια μέτρια εκκίνηση αλλά η πίστα ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική και δυσκολεύτηκε να ξαναπάει στην δεύτερη θέση. Στην μέση του αγώνα κατάφερε να περάσει και να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας και εν τέλει να κατακτήσει την 2η θέση και overall.




Στην κατηγορία MX2,
Ο αθλητής της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, Λυρίου Νίκος #161 από την Ρόδο, συνεχίζοντας το αήττητο φετινό του σερί και διατηρώντας την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα στην κατηγορία MX2, πήρε την πρώτη θέση overall και σήκωσε το κύπελλο από το πρώτο βάθρο ακόμα μια φορά και παρά την ατυχή πτώση του στις χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου, δεν πτοήθηκε όπως δήλωσε και ο ίδιος και μετά από τερματισμούς 1-1 στα αντίστοιχα σκέλη και δύο holeshots έγραψε όχι μόνο τον καλύτερο χρόνο της κατηγορίας του, MX2, αλλά και τον καλύτερο γύρο ημέρας σε όλες τις κατηγορίες.






Επίσης στην κατηγορία MX2
Ο αθλητής της ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, Ζούνης Φραγκίσκος #37 από την Ρόδο, τερμάτισε στην 4η θέση και όπως δήλωσε και ο ίδιος, στο πρώτο σκέλος είχε μια άσχημη εκκίνηση αλλά κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση. Στο 2ο σκέλος είχε μια πολύ καλή εκκίνηση ξεκινώντας 3ος αλλά μια μικρή πτώση στον 2ο γύρο τον έφερε στην 8η θέση με αποτέλεσμα στην τελική κατάταξη να βγει 5ος. Παρά ταύτα είναι πολύ ευχαριστημένος για την επίδοσή του και πολύ αισιόδοξος για τον επόμενο αγώνα στον Πύργο.




Ευχαριστούμε την BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που παρέχει στις μετακινήσεις των αθλητών μας.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, δηλώνουν πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι για τις επιδόσεις και τις προκρίσεις των αθλητών και τους εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο υπόλοιπο της πορείας του Πρωταθλήματος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου