Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

HSBK & SUPERMOTO CUP 2020 - 3ος και 4ος αγώνας 24-25 Οκτωβρίου 2020

  Διπλός αγώνας για το Σαββατοκύριακο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας 2020 για την ανάδειξη του φετινού Κυπελλούχου του θεσμού. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και το Σάββατο 24/10 και την Κυριακή 25/10 ξεκίνησαν στις 10:45 π.μ.. Για τους αγωνιζόμενους της Ταχύτητας οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 23/10. Οι δύο επόμενες ημέρες περιελάμβαναν τους αγώνες κάθε κατηγορίας του HSBK 2020, ενώ για το Supermoto οι δοκιμές έγιναν το Σάββατο 24/10 και τα δύο σκέλη του αγώνα για την Κυριακή 25/10. Βάση των απαγορεύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, δεν επιτράπηκε η είσοδος σε θεατές.

Παρ όλες τις δυσκολίες που φέρνουν οι συνθήκες λόγω Covid-19, οι συμμετοχές χτύπησαν ρεκόρ αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό υπερβαίνει κάθε δυσκολία και δίνει το παρόν των αθλητών με 35 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις κατηγορίες.

Οι συμμετοχές της Ρόδου και της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ και σε αυτόν τον διπλό αγώνα, στην κατηγορία RACING ήταν οι Λάσκαρης Αντώνης και Είπογλου Βελής, με τον δεύτερο να κατακτά επάξια την 4 θέση στην τελική κατάταξη, δίνοντας έναν πολύ καλό αγώνα και τον πρώτο να αναγκάζεται να εγκαταλείψει σε ένα ατυχές για εκείνον Σαββατοκύριακο, με βλάβες και πτώση, μα παλεύοντας μέχρι τα όρια που ξεκινάει η δική του ασφάλεια και αφήνοντας τον αγώνα με το κεφάλι ψηλά γνωρίζοντας ότι έδωσε το καλύτερο που μπορούσε.

Τι μας είπαν οι αθλητές:

α)  #18  ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

YAMAHA TZ 250

" Τίτλοι τέλους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020. Δυστυχώς από την Παρασκευή τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασα καθώς στα πρώτα χρονομετρημένα μια βλάβη στον κινητήρα ήταν η αιτία της πτώσης μου και της αδράνειας από τον αγώνα του Σαββάτου. Την Κυριακή ένιωσα έτοιμος να αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά μια λάθος ρύθμιση στην μοτοσυκλέτα με ανάγκασε να εγκαταλείψω στον πέμπτο γύρο κυρίως για την δίκη μου ασφάλεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο Καλόγηρο για όλη την προσπάθεια στην ρύθμιση  της μοτοσυκλέτας μου καθώς και τον Αντρέα Λεφεβρ για όλα όσα μου πρόσφερε την φετινή αγωνιστική σεζόν.Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και τον πήχη,για την επόμενη χρονιά,ακόμα ψηλότερα.Θερμά ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μου που με στήριξαν σε όλη αυτήν την προσπάθεια και ένα τεράστιο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες τους!!Ραντεβού του χρόνου και ελπίζω υπό καλύτερες συνθήκες για όλο το Hellenic SBK Championship.

χορηγοί: 

YAMAHA
Ξενάκης Moto
Albahaca Kitchen Bar
Ταβέρνα Πέραμα Πλατάνια Ρόδος
Οικοδομικά Υλικά Αντωνάκης Ιωάννης
ΤΕΚΑ Λυκουρεσης
ΓΛΕΝΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Βιβλιοχαρτοπωλείο Η ΠΗΓΗ
The Rhodian Dancing Group "Aegean Dancers"
Valsamidis Fine Jewels & Watches
LOGOS Beach Village
K Amet Speed Line
Magda Chatzikiriazi Κέντρο ξένων γλωσσών
Mixalis Kefalas Κολοσσός Service
Καλλιστος Διακογεωργιου Πώληση ακινήτων
Kosmas Apostolou BlackBox factory
Woodify
Dionisis Novas
ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου"

και 

β) #16  ΕΪΠΟΓΛΟΥ ΒΕΛΗΣ

Suzuki rgv 250

" Καλύτερα δεν θα μπορούσε να κλείσει το ΠΠΤ 2020, κατάφερα να έχω πολύ καλές εκκινήσεις ακολουθώντας το γρήγορο γκρουπ της Racing για αρκετούς γύρους σε κάθε αγώνα, με αποκορύφωμα μια 3η θέση στο βάθρο με το Suzuki rgv250 μου (αλήθεια, πόσα χρόνια έχει να ανέβει βάθρο rgv250 στην Racing?) καθώς βελτίωσα το προσωπικό ρεκόρ γύρου κάνοντας 1:07, πράγμα που μου δίνει την δύναμη να σχεδιάζω για το 2021! Φυσικά όλα αυτά θα ήταν αέρας χωρίς την βοήθεια σας :

χορηγοί: 

#cannabishopkos
@cannabishopkos
@kfit.gr
@ionitrakossa
@andreaslefevr
@kalogirosstelios
@motostratos_aegina
@moto_garage_racing
@t-shirtland
@stefanos_kourounis
@vasilisstamou
@ Athens Megara Circuitχ
@
ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου"


Συγχαρητήρια και στους δυο αθλητές μας που συμμετείχαν στο ΠΠΤ 2020! Ευχόμαστε ακόμα καλύτερα για το 2021.














Για την ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ
Χασίλα Μοσχούλα

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου