Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδας 2018 - 3ος αγώνας Δουνέικα Ηλείας

Tο Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. Α.Σ.) διοργανώνει τον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδας 2018, που θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου 2018, στην πίστα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ» στα Δουνέϊκα Ηλείας.
Συμμετοχές από όλη την χώρα να ξεπερνούν σε αριθμό τους 100 αθλητές και μεταξύ τους και δύο αθλητές του ομίλου μας,ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, πλήρως αναβαθμισμένοι και προετοιμασμένοι να σχίσουν την, γνώριμη πλέον, χωμάτινη πίστα του Πύργου Ηλείας.


Ο Νίκος Λυρίου #161, Πρωταθλητής Ελλάδος MX2 2018, κερδίζοντας όλα τα σκέλη της κατηγορίας MX2 με την μηχανή του KTM 250 SX-F, κοιτώντας πάντα μπροστά αλλά μένοντας πιστός στην κορυφαία Αυστριακής καταγωγής ΚΤΜ, αναβάθμισε την κατηγορία του περνώντας στην κατηγορία MX1 με την νέα του μοτοσικλέτα KTM SXF 450. 
Μετά την νίκη του στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross, στην κατηγορία MX1-expert με τερματισμούς 2-1, που διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία, ταξιδεύει προς τα Δουνέικα για την συμμετοχή του στον τρίτο αγώνα.

 

Για τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος στα Δουνέικα έχει ξεκινήσει και ο Φράνκι Ζούνης #37, αθλητής επίσης της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, ο οποίος είχε μια καταπληκτική πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, λαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην κατηγορία MX2 στον τελικό βαθμολογικό πίνακα, με την μοτοσικλέτα του HUSQVARNA FC250, κερδίζοντας μεγαλύτερη εμπειρία και δεξιοτεχνία στον δίτροχο χωμάτινο αθλητισμό και αποδεινκύοντας τις δυνατότητές του.
Στα πλαίσια της εξέλιξής του για φέτος αποχωρίστηκε την HUSQVARNA και  προχώρησε σε αλλαγή μοτοσικλέτας, καβαλώντας την νέα του μοτοσικλέτα Αυστριακής καταγωγής KTM 250 SFX στην οποία όπως δήλωσε, προσαρμόστηκε αρκετά γρήγορα, αφού διαπίστωσε μικρές διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη και έχει αρχίσει να δένεται και με αυτήν.




Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΛΕ.ΜΟΤ. ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ εύχονται στους αναβάτες να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία της συμμετοχής τους  και να έχουν καλή επιτυχία!


Για το ρεπορτάζ,
Μοσχούλα Χασίλα

Μέγας Χορηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου