Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS

Από τα Γιαννιτσά ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross. Μια μέρα πριν τις λαγάνες και το πέταγμα του αετού, οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ ρίχνονται στην μάχη του Πρωταθλήματος, πανέτοιμοι για να πετάξουν υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Οι δύο αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ (Λυρίου και Τσαρνάς) που θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με μια αντίστοιχή ή και καλύτερη παρουσία από αυτή που είχαν πέρυσι στον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Λυρίου με το νέο του ΚΤΜ
Ο Νίκος Λυρίου άλλαξε χρώματα φέτος και θα αγωνίζεται πλέον με KTM σαν εργοστασιακός οδηγός, ενώ ταυτόχρονα άλλαξε και κατηγορία, επιστρέφοντας στην ΜΧ2.
Ο Άρης Τσαρνάς σε χαμηλή πτήση με την HUSQVARNA
Ο Άρης Τσαρνάς συνεχίζει από πέρυσι σαν εργοστασιακός οδηγός με την HUSQVARNA στην ΜΧ1.

Μεγάλοι απόντες από την αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ είναι οι δύο άτυχοι της χειμερινής περιόδου προετοιμασίας, Φραγκίσκος Ζούνης και Βασίλης Χρυσοχός, αφού και οι δύο ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς που δεν τους επιτρέπουν να λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος.
Ελπίσουμε σε γρήγορη αποθεραπεία και να τους δούμε γερούς και δυνατούς στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στην Χαλκίδα.
Άλλοι δύο αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ που θα απουσιάσουν είναι οι Φίλιππας Γιακουμάκης και Αναστάσης Διονυσίου που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας λόγω επεμβάσεων, από περσινούς τραυματισμούς.
Τέλος θα απουσιάσουν οι βετεράνοι Σταμάτης Λυρίου και ο Θεολόγος Ζούνης, αφού και οι δύο έχουν σαν προτεραιότητα την τεχνική και ψυχολογική στήριξη των παιδιών τους (Νίκου και Φραγκίσκου)

Ο ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου συνεχίζει και φέτος την πολύ καλή συνεργασία που είχε και τα προηγούμενα χρόνια, με την BLUE STAR FERRIES η οποία προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στους αθλητές του.

Το πλήρες πρόγραμμα του φετινού Πρωταθλήματος έχει ως εξής:
25-26/2 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
11-12/3 ΧΑΛΚΙΔΑ
1-2/4 ΦΙΧΤΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
22-2/4 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
6-7/5 ΧΑΛΚΙΔΑ
20-21/5 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
24-25/6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα των Γιαννιτσών είναι:
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161
ΚTM SXF 250
Χορηγοί: KTM SOUTH EAST EUROPE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX

Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η BLUE STAR FERRIES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου