Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗΤΗΣ Η ΒΡΟΧΗ ΚΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Αγνώριστος ο Νίκος Λυρίου στην λασπομαχία της Πτολεμαΐδας

Ο δεύτερος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross γνωρίζαμε ότι θα γινόταν κάτω από βρόχινες συνθήκες, αυτό που δεν ξέραμε ήταν πόσο άσχημες θα ήταν αυτές. Ο αγωνιστικός χώρος της Πτολεμαΐδας έμοιαζε περισσότερο με κολυμβητήριο παρά με πίστα Motocross. Από το Σαββάτο ο καιρός έδειξε τις διαθέσεις του (μια μέρα νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε). Και έτσι δεν ήταν λίγοι οι αθλητές οι οποίοι προτίμησαν να μην ρισκάρουν την σωματική τους ακεραιότητα σε ένα τόσο βαρύ τερέν.

Κολύμπησε στην λάσπη της Πτολεμαΐδας ο Νίκος
Ο Νίκος Λυρίου ήταν ο μόνος από τους οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Στα Χρονομετρημένα του Σαββάτου κατάφερε να πάρει την 4η θέση έχοντας να αντιμετωπίσει πιο έμπειρους οδηγούς σε τέτοιες συνθήκες αγώνα. Την Κυριακή οδήγησε στους πρώτους γύρους την κούρσα και στα δύο σκέλη, αλλά η έλλειψη προπόνησης σε ανάλογες καιρικές συνθήκες, αφού στο νησί μας φέτος δεν είχαμε αρκετές βροχές, τον έφεραν τελικά στην 3η και 5η θέση στο πρώτο και το δεύτερο σκέλος αντίστοιχα και στην 4η θέση γενικής του αγώνα.
Παρόλο την 3η και 5η θέση η εμφάνιση του Νίκου επιβεβαιώνει ότι φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά του και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Δύσκολος αντίπαλος αποδείχθηκε η λάσπη για τον Άρη

Η μια αναποδιά πίσω από την άλλη για Φραγκίσκο το 2016
Ο Άρης Τσαρνάς και ο Φραγκίσκος Ζούνης έπεσαν και αυτοί θύματα της έλλειψης αντίστοιχων συνθηκών για προπόνηση σε Κω και Ρόδο, με αποτέλεσμα ο Άρης να κάνει μόλις δύο γύρους στο Α σκέλος λόγω πτώσης από την οποία έπαθε θλάση στο πόδι και τελικά αποφάσισε να σταματήσει και να μην λάβει μέρος στο Β σκέλος. Ενώ ο Φραγκίσκος έκανε τέσσερις γύρους στο Α σκέλος και δεν έλαβε μέρος στο Β όπου και χειροτέρεψαν οι συνθήκες και δεν ήθελε να ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα.

Επόμενο Ραντεβού με τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 2 & 3 Απριλίου και πάλι στην Πτολεμαΐδα.

Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ, GRS ΓΑΛΑΤΗΣ, POWER FACTORY

ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, ZAMAGIAS MOTO, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE

ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN

Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου